Hoppa till sidans innehåll

Köanmälan


Vid intresse att börja simma hos oss, välkommen att anmäla ditt barn via köanmälan nedan. Vi tar emot köanmälningar från det år ditt barn fyller fyra år. Observera att vi inte tar emot köanmälningar per mail och att vi inte har möjlighet att svara på frågor om hur man ligger till i kön m.m. Så snart vi har möjlighet att erbjuda en plats hör vi av oss!

I samband med terminsstart görs bedömning om nyintag till de olika grupperna i mån av plats. I den bedömningen ingår i första hand hur länge man har stått i kö, men vi tar även hänsyn till ålder, tidigare simvana, om man har syskon som simmar i klubben eller förälder som är engagerad i styrelsen. Ibland görs även nyintag under terminen.

Gruppindelning sker främst efter simvana/-nivå och till viss del även efter ålder. 

För att få en så "aktiv kölista" som möjligt görs årliga utskick av kölistan där svar krävs för att man ska få stå kvar i kön. Om sökanden inte svarar på erbjudande om plats inom utsatt tid stryks man från kön. Om man blir erbjuden plats och väljer att avstå stryks man från kön. Om man redan är aktiv medlem i IFK Stockholm Simklubb och vill ta en paus från simträningen erbjuds man återfå sin plats om utrymme finns.

OBS! Sökanden ansvarar för att kontaktuppgifter är aktuella, vid behov av uppdatering maila till This is a mailto link 

OBS! Skriv "Födelsedatum" i följande format: ÅÅÅÅ-MM-DD.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info