Hoppa till sidans innehåll

Terminsavslutning och information om terminsstart vt 2020

07 DEC 2019 19:28
  • Skapad: 07 DEC 2019 19:28

Hej alla IFK:are!

Tisdagen den 17 december firar vi terminsavslutning med traditionsenligt luciatåg kl. 18.30 för alla simmare som vill vara med. Kom och ta med dräkt till det som du vill vara (lucia, pepparkaka, tomte, tärna, stjärngosse…) och alla föräldrar och annan familj är varmt välkomna att komma och titta.

Efter luciatåget går den för IFK Stockholm Simklubb traditionsenliga lagkap Banana Cup av stapeln. Detta är en lekfull stafett med en mix av simmare, tränare och föräldrar i varje lag.

Detta blir också höstterminens sista träningstillfälle.

Vårterminen drar igång igen söndagen den 12 januari respektive tisdagen den 14 januari.

Medlemsavgiften för vårterminen önskar vi få in senast den 31 december. Medlemsavgiften är 1000 kr per termin inklusive medlemskap. Avgiften betalas in på IFK Stockholm Simklubbs bankgiro 635-5572 eller via swish till 123 615 22 92. Glöm inte att märka betalningen med simmarens namn. Observera att någon separat betalningsavi inte kommer att skickas ut, endast denna betalningsinformation via mail.

Om ditt barn inte vill fortsätta simträna nästa termin ber vi er meddela det så snart som möjligt till This is a mailto link. För övriga krävs ingen återanmälan utan betalningen per den 31 december fungerar som återanmälan.

Bästa hälsningar,
Tränarna och styrelsen IFK Stockholm Simklubb

Skribent: Viktoria Norell
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info