Hoppa till sidans innehåll

Årsstämma 19 februari 2020

30 JAN 2020 21:08
  • Skapad: 30 JAN 2020 21:08

Hej,

ett år har gått och det är dags för årsmöte igen. Välkomna att lyssna på en genomgång från styrelsen om allt som gjorts för våra barn och unga under året och vara med och påverka klubbens utformning framåt! Bifogat finns kallelse till årsmöte. Årsmöteshandlingar skickas ut en vecka i förväg till dem som meddelar detta via: This is a mailto link. De kommer också att finnas utskrivna vid stämman.

Vid detta tillfälle delas traditionsenligt Stora och Lilla vandringspriset ut och vi firar gemensamt med kaffe, saft och tårta.

Styrelsens arbete är helt och hållet ideellt och handlar om att skapa de allra bästa förutsättningar för barn och unga från hela Stockholm att få utveckla sina simkunskaper så att simning förhoppningsvis blir ett sätt att träna och leva hälsosamt i ett livslångt perspektiv. IFK Stockholm Simklubb förvaltar stolta traditioner som främst handlar om samvaro och kamratskap inom ramen för ett sunt och utvecklande idrottande.

Men det kommer inte gratis. Styrelsen lägger ned ett omfattande arbete och gör det gärna, dels får att hålla ned kostnaderna för den enskilde, men också för att omsorgsfullt förvalta föreningen för kommande generationer. Nu ser vi ett generationsskifte komma, mycket att de stora arbetsuppgifterna ligger bakom oss men vi behöver bli fler. Det är ett roligt och meningsfullt styrelsearbete och det är en ynnest att få stötta kompetenta och drivna ungdomar som i sina roller som tränare brinner för god simträning för alla klubbmedlemmar. Det är givande att vara med och arrangera läger som får barnen att växa som individer och odla nya vänskaper.

Nedan finns några ord från vår valberedning. Den krassa sanningen är att om ingen styrelse finns så finns heller ingen simklubb i Stockholm som kan erbjuda simträning under dessa premisser. Styrelsen uppmaning är att höra av er till dem och erbjuda era tjänster! Vi ser fram emot att välkomna er som en i gänget med oss.

/Styrelsen för IFK Stockholm Simklubb

IFK Stockholm Simklubb söker förstärkning till styrelsen.

IFK Stockholms Simklubb är en ideell förening som bygger på att medlemmarna och deras föräldrar engagerar sig genom ideellt arbete. Till verksamhetsåret 2020 söker vi tre nya ledamöter till styrelsen. Dessa kommer att utses på årsstämman den 19 februari. Exempel på arbetsuppgifter som kan bli aktuella är medlemsintag/köhantering, bidragsansökningar, sekreterarinsatser och andra administrativa göromål. Styrelsen brukar ses 5-6 gånger om året och består för närvarande av fem vårdnadshavare.
Det är roligt och stimulerande att jobba i klubben och bidra till våra barns utveckling!
Hör av dig till oss i valberedningen om du är intresserad:
Erik Bodén, This is a mailto link, 0706-689368
Annelie Lundgren This is a mailto link

 

Skribent: Viktoria Norell
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info