Hoppa till sidans innehåll

Föräldramöte den 15 september inställt pga pågående pandemi och ersätts med viktigt utskick

10 SEP 2020 16:19
  • Uppdaterad: 13 SEP 2020 12:19

Hej!
I år blir det inget fysiskt föräldramöte, istället detta lilla brandtal om vad det innebär att vara vårdnadshavare till en medlem i den ideella föreningen IFK Stockholm simklubb.

I simklubben finns inga anställda, all verksamhet bygger på ideellt föräldraengagemang. Därför är det oerhört viktigt att alla vårdnadshavare är införstådda med att vi inte har något kansli eller någon som snabbt kan besvara frågor per mejl. Som vårdnadshavare behöver du vara beredd att hjälpa till där det behövs. Vi har ingen servicenivå att tala om, däremot en positiv gemenskap där alla är välkomna att vara med och en terminsavgift som är låg. Det är långt ifrån alltid i livet det finns tid att ta ett stort engagemang men vi lovar, det finns små saker att bistå med, ge er tillkänna så hör vi av oss. Och det är också så att utan engagemang, ingen klubb.

I dagsläget har vi cirka 100 medlemmar, något mindre än vanligt då vi anpassar oss till de förhållningsregler som myndigheterna har satt upp. Vi är en breddklubb, vi fokuserar på lustfylld och bra träning byggd på kamratskap och rörelseglädje. Vi har ingen tävlingsverksamhet men vi har några interna tävlingar där vi mäter oss mot oss själva.

Under hösten söker vi två lägerföräldrar till den 6-8 november och styrelseledamöter, valberedning och revisorer för verksamhetsåret 2021. Ni som är laddade att vara med, kontakta oss på This is a mailto link så återkommer vi till er.

Vi försöker att samla all aktuell information om klubben inklusive terminsdata på sajten. Vi vill uppmana er att ta en stund att läsa på om vår verksamhet och även att försöka hitta svar på era frågor där innan ni mejlar oss.

All info inklusive kalendarium:
https://simning.ifkstockholm.se/

För frågor som ni inte hittar svar på på sajten, mejla oss. Det kan ta några dagar att få svar, men det kommer.

Blir ditt barn sjukt behöver ni inte anmäla detta. Däremot vill vi veta om ni slutar i klubben, då vi direkt vill erbjuda platsen till någon i vår kö. All info om köhantering finns också den på sajten.

Mejla på:
This is a mailto link

På tisdagsträningen är det oftast flera från styrelsen på plats, kom och prata med oss, det är ett enkelt sätt att få svar på frågor och etablera en kontakt för engagemang. Vi försöker att inte ta upp generella frågor med tränarna, de vill vi ska fokusera på barnen och simträningen.

Välkomna till ännu en lustfylld simmartermin med IFK Stockholm simklubb!
Styrelsen och tränarna

Skribent: Diana Malvius
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info