Hoppa till sidans innehåll

IFK Stockholm Simklubb återupptar simträningen för simmare födda 2005 och senare

25 JAN 2021 09:32
  • Skapad: 25 JAN 2021 09:32

Efter myndigheternas nya restriktioner för att förhindra spridningen av coronaviruset har IFK Stockholm Simklubb nu möjlighet att öppna träningen för simmare födda 2005 och senare från och med tisdag den 26 januari.

Vi välkomnar alla simmare till GIH-badet vid samma tid som ni simmade förra terminen med starttid antingen 18.30, 19.30 eller 20.30 på tisdagar. Även på söndagar gäller samma tider.

Dock kommer det, efter instruktion från GIH-badet, att se lite annorlunda ut vid inpassering, omklädning och utpassering, allt för att kunna hålla oss inom ramen för vad lagen anger när det gäller antal personer på en och samma plats.

Följande gäller: samtliga simmare lämnas utanför badet, nedanför trappan till entrén. Undantag gäller för simskolebarnen där en förälder per barn får följa med in. På plats från klubben finns personer som slussar in barnen direkt in i simhallen där barnen byter om till simkläder på läkaren. DET KOMMER INTE ATT FINNAS MÖJLIGHET ATT BYTA OM OCH DUSCHA I OMKLÄDNINGSRUMMEN VARFÖR DET KAN VARA KLOKT ATT KOMMA OMBYTT TILL TRÄNINGEN ALTERNATIVT TA MED EN BADROCK ELLER LIKNANDE SÅ ATT DET KÄNNS BEKVÄMT ATT BYTA OM PÅ LÄKTAREN. Efter simträningen slussas barnen ut ur simhallen och ges möjlighet att torka sig och klä på sig, dock utan att duscha av sig. Dusch sker hemma.

Samtliga föräldrar får vänta på sina barn där de lämnades, tänk på att vara i tid så att barnen slipper stå och frysa. Ingen kommer att kunna uppehålla sig i hallen.

Det här är lite krångligt och lite annorlunda men från klubbens sida tycker vi att det är värt det för att barnen ska börja träna igen. Ramarna för detta har satts upp av GIH-badet och Stockholms stad och är inget vi kan påverka. Om vi inte håller oss till detta kommer vi inte att få fortsätta med träningarna.

På tisdag finns personer från styrelsen och tränarna på plats utanför badet och det finns då möjlighet att ställa frågor.

Vi är så glada att kunna välkomna simmare tillbaka nu på tisdag den 26 januari!

Många hälsningar

Styrelsen och tränarna i IFK Stockholm Simklubb

Skribent: Diana Malvius
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info