Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till vårläger i Nyköping den 27-29 mars

07 FEB 2020 12:35
  • Skapad: 07 FEB 2020 12:35

Hej alla simmare! 

Nu är det äntligen dags för ett vårläger med IFK Stockholm Simklubb. Vi simmar fyra simpass i Nyköping under helgen. Ett simpass på fredagen, två på lördagen och ett på söndag morgon. Mellan simpassen blir det lekar och äventyr. Vi bor på Hjortenbergsbadets anläggning precis bredvid badet i flerbäddsrum där vi också äter alla måltider. 

Avresa från Stockholm C med tåg till Nyköping ca kl 17 på fredagen. Åter i Stockholm ca kl 14 på söndagen. Ta med matsäcksmiddag att äta på bussen. PM skickas ut en vecka innan lägret. 

Lägret är lämpligt för dig som har fyllt 9 år och kan sova utan föräldrar. Ditt barn behöver kunna lyssna på instruktioner och får inte lämna gruppen under lägertiden. 

Vi behöver tre lägerföräldrar som kan hjälpa tränarna med praktiska saker, såsom att förbereda frukost och mellanmål. Tränarna tar hand om simträningen och övriga aktiviteter. 

Anmäl dig till Anna Andersson senast 21/2: This is a mailto link, 0739873494. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Vid anmälan, ange: Namn Födelsenummer Föräldratelefon Allergier Lägeravgift: 1000 kr betalas till bg 635-5572 senast 6/3. Lägeravgiften inkluderar tågresa, boende, mat och simträning. Anmälan är bindande och återbetalas endast vid sjukdom efter uppvisande av läkarintyg. Välkommen med din anmälan! 

 

Skribent: Viktoria Norell
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info