Hoppa till sidans innehåll

Information inför höstterminen 2019 IFK Stockholm Simklubb - återanmälan krävs

13 MAJ 2019 22:11
  • Skapad: 13 MAJ 2019 22:11

Hej,

som vi informerade om vid vårmästerskapen så är ombyggnaden av GIH-badet klar i sommar och till hösten kan IFK Stockholm Simklubb få flytta "hem" igen. GIH-badet har ju alltid varit föreningens hemmaarena och vi är glada att få återvända till ett nyrenoverat badhus!

Det kommer dock att innebära förändringar av träningstiderna. Huvudträningstillfället kommer att vara på tisdagar med start kl. 18.30 för de yngre barnen, medan ungdomarna kommer att träna lite senare på kvällen. Ett extra träningstillfälle för de äldre barnen kommer att erbjudas på söndag eftermiddag/kväll. 

Eftersom denna relativt stora förändring görs av träningstiderna så vill vi att ni gör en återanmälan om ni vill att ert/era barn ska fortsätta simma. Detta är viktigt för indelningen av grupper och för att se hur många i kön som kan tas in. OBS! Notera att det inte handlar om nyanmälan, en sådan görs i vanlig ordning via hemsidan: http://simning.ifkstockholm.se/Medlemskap/koanmalan/
Vid intresseanmälan av syskon via kölistan, skriv gärna under övrigt/kommentarer att ni har barn som simmar i klubben eftersom vi tillämpar syskonförtur.

Återanmälan görs senast den 31 maj till This is a mailto link. OBS! vid utebliven anmälan betraktas det som att ni inte längre vill ha kvar er plats. 

Simhälsningar
från styrelsen gm Carin Khakee

Skribent: Viktoria Norell
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0766101573
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info