Hoppa till sidans innehåll

Simträningen återupptas och information om webbshop

30 MAR 2020 21:02
  • Skapad: 30 MAR 2020 21:02

Hej!

Simklubbens styrelse har tillsammans med tränarna och utifrån en sammanvägd bedömning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och information från andra simklubbar beslutat att från och med imorgon den 31 mars återuppta simträningen för dem som vill.

Samma tider som tidigare gäller men vi har att följa förbudet mot allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare. Detta gör att inga föräldrar kan följa med in i simhallen och inte heller uppehålla sig i omklädningsrummen. När det gäller de allra minsta barnen så kan en förälder självklart hjälpa dem om barnen behöver i omklädningsrummet men om det blir många föräldrar och barn samtidigt så kan det bli nödvändigt att vänta. En styrelseledamot kommer att finnas på plats och det är viktigt att dessa anvisningar följs.

Vi har också beslutat att inte göra uppehåll för påsklov tisdagen nästa vecka utan vi har träning som vanligt tisdagen den 7 april. Vi har dock ledigt söndagen den 12 april då påskdagen infaller.

Vi vill samtidigt passa på att informera om att vi nu slutit ett avtal med Intersport om en webbshop. Dit kan samtliga klubbmedlemmar vända sig och köpa de klubbkläder man vill ha. Vi har dock haft mycket stora problem med att hitta bra baddräkter och badbyxor, därför saknas dessa produkter i sortimentet. Om någon förälder kan hjälpa till med detta som kanske har andra kontakter så tar vi gärna emot den hjälpen.

Länk till webbshop: https://team.intersport.se/ifk-stockholm-simklubb

Vi hoppas att det ska fungera bra med att återuppta simträningen och vi får hjälpas åt med att få det att fungera, den samlade bedömningen är att det är bra för barnen och ungdomarna att röra på sig även i den ovanliga tid vi befinner oss i.

 Med vänlig hälsning

 Styrelsen och tränarna i IFK Stockholm Simklubb

Skribent: Diana Malvius
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info