Hoppa till sidans innehåll

Terminsavslutning, avanmälan och terminsstart IFK Stockholm simklubb

15 MAJ 2020 09:20
  • Skapad: 15 MAJ 2020 09:20

Hej,
Denna märkliga termin går mot sitt slut. Från styrelsen sida vill vi tacka alla simmare, tränare och föräldrar för att ni varit så flexibla och för att vi ändå kunnat genomföra de flesta träningarna trots de rådande omständigheterna.

Sista träningstillfällena för terminen är tisdagen den 19 maj och söndagen den 24 maj.

Vi avslutar vårterminen med en gemensam picknick och brännboll för simmare och tränare tisdagen den 26 maj kl. 18.00 vid Ugglevikskällan i Lill-Jansskogen. Denna gång får vi be alla syskon stanna hemma och kanske kommer vi be föräldrarna ta en promenad om vi blir för många. (Vid regn ställs aktiviteten in.)

Vi återkommer med besked om sommarläger när Folkhälsomyndigheten lämnat sina rekommendationer för sommaren.

Terminsstart för höstterminen 2020 är tisdagen den 1 september. Utgångspunkten är att samla alla simmare vid ett huvudtillfälle på tisdagar (18.30-21.30 är den samlade tiden) och söndagstiden (17.30 – 19.00) kommer att utgöra ett extra tillfälle för dem som kommit lite längre i sin simning. Vår förhoppning är att kunna återgå till den struktur vi hade innan pandemin men vi måste avvakta med att lämna besked. Vi återkommer med exakta simtider för alla grupper.

Vi ber de simmare som inte avser att fortsätta nästa termin meddela detta via mail senast den 31 maj. De som avser fortsätta ber vi betala sin avgift (1000 kr per simmare/termin) senast den 15 augusti, det fungerar då som återanmälan. Avgiften betalas in på IFK Stockholm Simklubbs bankgiro 635-5572 eller via swish till 123 615 22 92. Glöm inte att märka betalningen med simmarens namn. Det kommer inte att gå ut någon separat betalningspåminnelse.

En riktigt fin sommar önskar vi er alla!
Styrelsen och tränarna för IFK Stockholm simklubb

Skribent: Diana Malvius
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info