Hoppa till sidans innehåll

Terminsavslutning, terminsstart och sommarläger

26 MAJ 2021 11:16
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2021 11:16

Hej,
ännu en speciell termin närmar sig sitt slut och nu på tisdag den 25 maj är den sista simträningen för terminen och för dem som simmar på söndagar är det den 30 maj.

Som traditionen bjuder har vi en gemensam picknick i Stora skuggan vid Ugglevikskällan tisdagen den 1 juni kl.18.00. Kom så många ni vill, vi håller avstånd och alla tar med sin egen mat. Tränarna ordnar brännboll, lekar och aktiviteter för barnen. OBS: vid regn ställs aktiviteten in och det meddelas per mail.

Höstterminen startar igen tisdagen den 7 september. Om ni önskar fortsätta simma i höst ska avgiften vara betald senast den 15 augusti, en faktura kommer att skickas ut per e-post. Vill ni inte längre simma så behöver vi få veta det senast samma datum (15 augusti) och meddela det via mail: This is a mailto link

Till hösten avser vi att återgå till de vanliga simtiderna, om det epidemiologiska läget tillåter det, med lite längre pass vilket innebär att de yngre barnen simmar på tisdagar 18.30 – 19.45 och de äldre barnen 20.00 - 21.30. Mer information om det kommer närmare höststart.

Det finns fortfarande platser kvar på sommarens simläger i Falun i vecka 32. Om ni har barn som vet orkar simma ca 4 timmar per dag och vara borta från mamma och pappa en vecka, tveka inte att anmäla ert intresse. Klubben sponsrar en del av avgiften. Kostnaden för varje barn kommer att uppgå till max 6000 kr för en vecka och då ingår resa och mat. Anmäl ert barn senast onsdagen den 26 maj till This is a mailto link

Med det vill vi önska er en trevlig sommar!

Med vänlig hälsning
Styrelsen och tränarna i IFK Stockholm Simklubb

Skribent: Diana Malvius
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info