Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart höstterminen 2021 i IFK Stockholm Simklubb

02 SEP 2021 11:15
  • Skapad: 02 SEP 2021 11:15

Vi börjar träningen tisdagen den 7 september 2021, på GIH-badet, Drottning Sofias väg 20. Varmt välkomna!

Eftersom det fortfarande råder restriktioner till följd av den pågående pandemin har styrelsen och tränarna beslutat att behålla samma ordning som förra terminen, dvs tre träningstider om en timme vardera. Vid första träningstillfället ber vi er komma till den tid ni simmade förra terminen, dvs. simskola samt grupp 1-3 kl. 18.30, grupp 4-6 kl.19.30, grupp 7, basårsgrupp, stora gruppen samt tränare kl. 20.30. Tränarna kommer att justera gruppindelningen efter behov. Vissa av er kommer att bli kontaktade i förväg om ändrad grupptillhörighet.

De barn som kommit lite längre i sin simning kommer att erbjudas tillfälle till extraträning på söndagar. Tränarna fattar beslut om detta. Frågor om grupptillhörighet hänvisas till tränarna vid träningstillfällena.

Omklädningsrummen är nu öppna igen och kan användas som vanligt. Föräldrar till barn i simskolan samt grupp 1-2 behöver hjälpa till i omklädningsrum och finnas på plats vid bassängkanten. I övrigt är det bra om så få föräldrar som möjligt vistas i lokalerna eftersom vi även fortsatt behöver hålla avstånd för att undvika smitta.

Årets kalendarium finns på klubbens hemsida här: https://simning.ifkstockholm.se/Simverksamheten/Kalendarium/

IFK Stockholm Simklubb är en ideell förening och styrelsens arbete görs på ledamöternas fritid, vi har ingen arvoderad administrativ tjänst. Vi ber er ha överseende med att mail besvarat utifrån urval. Styrelsen är i behov av nya ledamöter så om du känner att du vill bidra så att denna verksamhet kan fortsätta, hör av dig med ditt intresse!

Upplysningsvis kan vi också nämna att klubben blivit tvungna att tillfälligt stänga kön för nyanmälningar p.g.a. ett väldigt stort tryck och ett mycket stort antal barn i kö. Dock finns lediga platser för barn från högstadiet och uppåt som vill börja träna simning.

Nu ser vi fram emot en fin sim-höst!

Med vänlig hälsning
Styrelsen och tränarna i IFK Stockholm Simklubb

Skribent: Diana Malvius
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info