Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till ny termin

26 AUG 2020 11:50
  • Uppdaterad: 26 AUG 2020 11:50

Varmt välkomna till höstterminen 2020 i IFK Stockholm Simklubb!

Vi börjar träningen tisdagen den 1 september. På grund av den rådande pandemin och de restriktioner som gäller har styrelsen och tränarna beslutat att behålla samma ordning som förra terminen, dvs att alla tränar en timme var på tisdagar. Träningstiden kan komma att justeras under terminen när tränarna ser ditt barns utveckling. De barn som kommit lite längre i sin simning kommer att erbjudas tillfälle till extraträning på söndagar. Tränarna fattar beslut om detta. Gällande samtliga frågor om grupptillhörighet hänvisas till tränarna.

Fortfarande gäller regeln om att föräldrar inte får uppehålla sig i simhallen under träning då vi då inte kan leva upp till de restriktioner som är uppsatta. Vi ber er vänligen respektera detta.

Årets kalendarium finns på klubbens hemsida här: https://simning.ifkstockholm.se/Simverksamheten/Kalendarium/

Under våren fick klubben en webbshop där klubbkläder kan inhandlas, länk till denna finns via klubbens hemsida här: https://team.intersport.se/ifk-stockholm-simklubb Dessvärre har vi inte ännu hittat bra badkläder men styrelsen arbetar för att hitta en lösning.

IFK Stockholm Simklubb är en ideell förening och styrelsens arbete görs på ledamöternas fritid, vi har ingen arvoderad administrativ tjänst. Vi ber er ha överseende med att mail besvarat utifrån urval.

Föreningen saknar för närvarande valberedning och två föräldrar behövs omgående för det uppdraget, hör av er till This is a mailto link och anmäl intresse! Styrelsen är också i behov av nya ledamöter så om du känner att du vill bidra så att denna viktiga verksamhet kan fortsätta, hör av dig med ditt intresse!

Nu ser vi fram emot en fin sim-höst!

Med vänlig hälsning

Styrelsen och tränarna i IFK Stockholm Simklubb

Skribent: Diana Malvius
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info