Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till vårläger i Uppsala 20-22 april

08 MAR 2018 21:30
  • Skapad: 08 MAR 2018 21:30

Inbjudan

Vårläger i Uppsala
Fredag – Söndag, 20-22 april 2018

Hej alla simmare!

Nu är det dags att anmäla sig till vårens simläger! Den här gången reser vi med tåg till Uppsala. Vi tränar tre pass fördelade på lördag och söndag. Sedvanliga lekar och umgänge mellan simpassen. Boende på Stugbyn i anslutning till Fyrishovsbadet. Fredagkväll blir det ”sim och lek”.

Vi sover i fyr- och fembäddstugor. Ta med egen sovsäck eller lakan. Frukost, lunch, middag och kvällsmål ordnas från simhallen. Medtag matsäcksmiddag att äta på Uppsalatåget på fredagskvällen.

Avresa med tåg från Stockholm C ca kl 17. Åter på Stockholms C söndag lunch ca 13.00. Lägret är lämpligt för dig som fyllt 9 år och uppåt.

Anmäl dig till Viveca Törngren, This is a mailto link
Namn
Födelsenummer
Bana
Ev. Specialkost/allergi/
Föräldratelefon

OSA senast 27/3
Lägeravgiften, 875kr inkluderar tågresor, busstransfer i Uppsala, boende, helpension och simträning. Du sätter in pengarna på bankgiro 635-5572 samtidig som du anmäler deltagaren. Ange namn och ”Vårläger 2018” vid inbetalning. Anmälan är bindande och återbetalas endast vid sjukdom efter uppvisande av läkarintyg.

Läger-PM delas ut till samtliga anmälda en vecka före lägret. För ytterligare information, tala med din tränare eller Viveca Törngren, This is a mailto link

OBS!! Vi söker en eller två lägerföräldrar till detta läger! Du tar hand om barnen vid behov, samt praktisk samordning gällande resa, logi och måltider under lägerdagarna. Våra duktiga tränare sköter simträning och kvällsaktiviteter.

Välkommen önskar tränarna och styrelsen, IFK Stockholms simklubb!

Skribent: Viktoria Norell
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0766101573
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info