Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nu kan ni som förening vara med och göra en viktig insats för barn som lever i barnfattigdom. Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som, genom att dela ut ekonomiskt stöd, påverka beslut och finansiera forskning stöttar barn i Sverige.
 
Vill påminna om den digital föreläsningen med Majblomman måndagen den 12 april kl. 12:00-13:00. Föreläsningen är gratis och öppen för alla.
 
Det är nu dags att söka Elitidrottsstipendiet 2021-2022, sök senast den 2 maj
 

Pahlén ny huvudsponsor

(2021-04-07 13:03)
Pahlén, en ledande tillverkare av pool-utrustning, och Svensk Simidrott tecknar ett rekordstort avtal. Från och med den 1 april 2021 är Pahlén ny huvudsponsor till Svensk Simidrott.
 
Så här gör du för att följa tävlingen på SimidrottsTV.
 
Vill du vara med och utveckla Svensk Simidrott? Vi söker nu en vikarierande utvecklingskonsulent som ska arbeta tillsammans med Mellansvenska Simförbundet inom Gävleborgs, Dalarnas, Värmlands, Örebro, Västmanlands, Uppsala och Södermanlands län.
 
Vill du vara med och utveckla Svensk Simidrott? Vi söker nu en vikarierande utvecklingskonsulent som ska arbeta tillsammans med Skånes Simförbund, inom området Skåne och Blekinge.
 
Det är kul att persa – och under Swim Open även lönsamt! Under Swim Open kommer vi i samarbete med Tillsammans för fler i rörelse
 
Svensk Simidrott välkomnar till utbildningen som Tävlingsfunktionär – Öppet Vatten den 8 maj.
 
Känns titeln bekant? Det beror på att du säkert hört talas om det förut! Simidrott – mer för fler är ett projekt som länge funnits med som idé inom Svensk Simidrott, nu har vi tagit fram en film som visar glädjen i alla idrotterna.
 
Svensk Simidrott bjuder in till dubbla Vattenpolo-utbildningar under våren 2021.
 
Den befarade minskningen i idrottandet hos unga inom föreningslivet, på grund av Corona, är nu ett faktum när sammanställningen av förra årets LOK-stöd är klar.
 
Reklamsamarbete med Folkspel. Slipp onödiga kontakter i dessa tider - sälj Bingolotter på säkerhetsavstånd digitalt. Kom igång enkelt! Hämta er unika försäljningslänk och sprid till medlemmar & i sociala medier. Lycka till!
 
Svensk Simidrott bjuder in till utbildningen Baskurs Simhopp som planeras att arrangeras digitalt den 24-25 april.
 

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0766101573
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info