Hoppa till sidans innehåll

Simläger


Simklubben anordnar simläger tre gånger per år som brukar vara mycket uppskattade. Utöver simträning är det stort fokus på lekar och kamratskap. Under höst- och vårterminen hålls ett veckoslutsläger (fredag-söndag) i närheten av Stockholm. På sommarlovet (v. 32) varar lägret en vecka och kan ligga längre bort. Aktuell information om kommande läger skickas ut via e-mail och publiceras under Nyheter.

Lägren är lämpliga för simmare från cirka tio års ålder, beroende på hur van simmaren är att sova borta. På varje läger följer en eller två lägerföräldrar med under hela eller delar av lägret. Lägerföräldrarnas roll är att hjälpa till med praktiska saker så som att förbereda frukost och mellanmål. Tränarna tar hand om simträningen och övriga aktiviteter. Har du möjlighet att följa med som lägerförälder? Anmäl dig i så fall på samma sätt som du anmäler ditt barn till lägret och prata gärna med någon i styrelsen om du har frågor. Vi ber alla lägerföräldrar att visa upp aktuellt utdrag ur belastningsregistret. 

Anmälan till simläger är bindande och avgiften ska betalas före lägrets genomförande. Lägeransvarige ansvarar för att i god tid skicka en fullständig deltagarförteckning till kassör för avstämning av inbetalning. Vid extraordinära omständigheter kan avbokning av lägerplats ske. Ett exempel på detta är sjukdom, då läkarintyg erfordras. Då återbetalas delar eller hela avgiften, efter beslut i styrelsen.

På föreningens Instagram-konto ifkstockholmsimning kan du se bilder från våra läger!

Uppdaterad: 26 AUG 2018 20:20 Skribent: Viktoria Norell
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Stockholm Simklubb - Simidrott
Triin Gauss, Kölnagatan 14
12064 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: simning@ifkstockholm...

Se all info